Hoe werkt het hier?

Hoe werkt het hier?

Heel simpel: op de startpagina van de cursus zie je het overzicht van de cursusblokken ('hoofdstukken' van de cursus). Je begint bovenaan en klikt een onderdeel van de cursus aan.  Je kan ook naar de volgende les gaan door op de knop met de pijl onderaan het scherm te klikken. Door op de blauwe knop met de "home" te klikken, ga je naar de startpagina van de cursus.

In de lesblokken op de startpagina van de cursus staat hoe ver je bent met dat onderdeel ("voortgang").  Sommige onderdelen van een lesblok die je nog niet gedaan hebt worden grijs weergegeven. Zolang ze grijs zijn, kun je ze nog niet doen. Dat betekent dat je eerst nog een andere les of toets ervoor moet afmaken. Wat je eerst nog moet doen staat er dan onder.

Nadat je een onderdeel (uitleg, een oefening, opdracht of test) hebt gedaan, wordt het vanzelf afgevinkt en worden de volgende lesonderdelen donker en kun je deze onderdelen aanklikken.

Als je een vraag hebt of er echt niet uitkomt, ga dan naar het forum (meestal het laatste onderdeel van een lesblok) en kijk of het antwoord op je vraag daar staat. Als dat niet zo is, kun je daar je vraag stellen. Elk lesblok heeft zijn eigen forum voor vragen over die les. Het forum hier in de inleiding is voor algemene vragen over gameskool. Let op: dit is de
extreme budget variant van de cursus gamedesign. Dat betekent dat jullie elkaars huiswerk moeten beoordelen en elkaars vragen moeten beantwoorden. Belangrijk is het dus dat je elkaar helpt!

Veel plezier en succes!

Laatste wijziging: dinsdag, 13 maart 2018, 09:37